Postinfo

De kazerne Lisserbroek maakt deel uit van de Brandweer Kennemerland, district Zuid. Hiertoe behoort de gehele gemeente Haarlemermeer (zuid) met daarnaast Haarlemmerliede & Spaarnwoude (noord).
Dit is zo ingedeeld nadat de gemeente Haarlemmermeer per 1 januari 2008 overgegaan is van Brandweer Amsterdam-Amstelland naar de brandweer Kennemerland, wat een onderdel is van de VRK (Veiligheidsregio Kennemerland).
District Zuid-Zuid (de gemeente Haarlemmermeer) bestaat uit 2 beroepsposten (Hoofddorp en Nieuw Vennep) en 5 vrijwilligersposten (Halfweg/Zwanenburg, Badhoevedorp, Rijsenhout, Nieuw Vennep en Lisserbroek).
Op iedere vrijwillgerspost is een tankautospuit en een manschappenbus aanwezig. Daarnaast zijn er verschillende posten met een extra taak: Zo beschikt post Halfweg/Zwanenbrug over een Verbindings-Commandowagen en post Lisserbroek over een Ademlucht/Materiaalwagen.
Onze post is naast de aansturing van uit het VRK aan de Zijlweg in Haarlem veel te vinden op de Adrianahoeve in Hoofddorp. Vanuit deze beroepspost worden de oefeningen gecoördineerd en deels gehouden. Verder vind hier ook de distributie van het materiaal plaats (Ademluchttoestellen, kleding etc.)

Klik op onderstaande onderwerpen voor meer informatie:


Fatal error: Call to a member function numRows() on null in /home/vhosts/brandweerlisserbroek.nl/httpdocs/modules/sitemap/view.php on line 96